Färdig gräsmatta – snabbt och enkelt med Mälarturfs rullgräs!

Färdig gräsmatta på Mälarturfs smårullar är lätta att hantera och gör det enkelt att lägga gräsmattan själv. För större ytor rekommenderar vi färdig gräsmatta på Mälarturfs stora rullar där vi hjälper er med maskinell läggning. Gräset är garanterat ogräsfritt när det levereras och redan efter någon dag tål gräsmattan lättare belastning.

Egen fröblandning

Egen fröblandning – garanterat ogräsfri Mälarturfs gräsmatta är odlad under bästa förutsättningar i Taxinge, Nykvarn. Fröblandningen består av olika sorters ängsgröe och rödsvingel vilket resulterar i en robust och tätvuxen matta.

Gräsmatta på rulle

Perfekt för villa och trädgård eller stora ytor som ska tåla hårdare slitage, som till exempel villa, parker, fotbollsplaner, golfbanors fairways, förskolor och lekplatser.

Kontakta oss

Ring oss på tel 08 – 550 191 10, om du vill veta mer om våra gräsmattor på rulle samt för offert och pris.

Färdigt gräs för villa och trädgård

Smårulle

En rulle motsvarar 1 kvm
Längd: 170 cm.
Bredd: 60 cm.
Tjocklek: 2,5 cm.
Vikt: 12 kg.

Gräsrullarna ligger leveransklara på pall om 70kvm

Hämta själv eller beställ hemkörning.

Smårullarna är lätta att hantera och enkla att lägga.

Rullgräs

StorRulle

Mälarturf introducerade tekniken med StorRulleGräs redan 1995. Länge har vi i Sverige lagt gräs med små rullar. Det är tidsödande och krävande när det gäller större ytor för den som utför arbetet.

Mälarturf har producerat StorRulleGräs sedan 1995, och i kombination med vår gräsläggningsmaskin revolutionerade detta gräsläggningen.

Läs mer om Storrulle

Lägga färdig gräsmatta på rulle

Färdig gräsmatta från Mälarturf

Smårullar med färdig gräsmatta är lämpliga för dig som gör det själv. Perfekt för dig som vill få tåligt gräs runt din villa och trädgård. Färdig gräsmatta från Mälarturfs tål hårt slitage. Färdig gräsmatta från Mälarturf är det perfekta valet för din villa och trädgård.

En färdig gräsmatta från Mälarturf kan vem som helst lägga.

Att tänka på

Den färdiga gräsmattan består av levande växtmaterial. Rullgräs har i upptagen form begränsad hållbarhet. Under vår och höst kan man räkna med att gräsmattan skall läggas 1 till 2 dygn efter upptagning.

Tänk på att den färdiga gräsmattan inte är lagervara. Gör din beställning i god tid före planerad gräsläggning.

Lär dig här att lägga gräs